Om Mig

Jag heter Monika och har fyra barn ( 95, 98, 06, 08), är gift och har tre hundar och två sködlpaddor. Vi bor i ett äldre hus i Skillingaryd.

Vi flyttade hit från Linköping men jag är född och uppvuxen i Kiruna. När vi köpte huset fick vi höra att huset är från 1875 men kan vara äldre. Vi håller på renovera lite. På ett ställe så såg vi att väggarna är hugget timmer och tätat med det som de gjorde förr i tiden men jord/lera. Det är alltid spännande och se vad som döljer bakom väggarna vi renoverar och även golven.

Jag är utbildad undersköterska och jobbar på ett äldreboende i Jönköping. Efter sista mammaledigheten kände att jag vill utveckla mig lite så jag bestämde mig för att utbilda mig till friskvårdspedagog.

Jag gick utbildningen på Ädelsfors folkhögskola 2009-2010. Efter jag slutade så öppnade jag Lugna Häslans Vrå som jag bedriver på fritiden för tillfället.

2016 gick jag utbildning i hotstone massage och fibromassage. 2017 blev jag färdig med utbildningen i zonterapi.

I Lugna Hälsans Vrå utför jag friskvårdsmassage, hot stone massage, fibromassage, zonterapi och taktilmassage.

Jag säljer även en salva som heter Biofreeze. Den kyler och har en frisk doft av menthol. Den lindrar muskelvärk genom att mentholen i Biofreeze skapar en känsla som åsidosätter smärtsignaler till hjärnan. Denna process kallas "Gate control Theory, där nervimpulser från en smärtstimulans blockera signaler från att nå hjärnan.

 

 

Jag är en fyrbarns mamma som jobbar 100% på ett ålderdomshem i Jönköping. Mina barn är födda 95, 98, 06 och 08.  (pojke, flicka, pojke och flicka.) Bor med min make i ett hus i centrala Skillingaryd.

På min fritid så håller jag även på med att göra väderfigurer. Mer information och bilder på figurerna finns på
vaderfigurer.n.nu

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)